LE Bar

Sedan Pontus, tillsammans med Mario E. Moroni, öppnade La Tour har restaurangen hyllats för sina oförglömliga gastronomiska upplevelser, i en elegant avslappnad internationell miljö med fantastisk utsikt över Riddarfjärden och Stockholm.

– Vår tolkning av fine dining fortsätter med Le Bar. Det är en ynnest att få erbjuda våra gäster en internationell gastronomisk resa och med Le Bar skapar vi en ny och efterlängtad plats för dryck- och vinkonnässörer, säger vår krögare Mario E. Moroni

Med ett brett utbud av klassiska drinkar och egna skapelser kombinerat med vår omfattande vinlista finns något för alla.

Barmenyn är klassiskt modern och elegant med de bästa och finaste råvarorna. Här finns både små rätter och vår fasta trerätters Menu Comptoir som du kan avnjuta med fantastisk utsikt i en internationell barmiljö.

Varje vecka i Le Bar

APRÈS TRAVAIL

Trötta efter en torsdag på jobbet? Börja fira helg i Le Bar redan varje torsdag med vårat AW-erbjudande, en Umami Sandwich & pilsner Urquell för 195kr från öppning till 18:00

LE JOUR DU VIN

Varje fredag kan ni avnjuta ett glas Champagne ifrån anrika Billecart-Salmon tillsammans med våra gougerés för 295kr

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM SÅ SES VI PÅ 23:E VÅNINGEN!

@PONTUS_FRITHIOF_LE_BAR

LE JOUR DU COCKTAIL

Varje lördag komponerar baren ihop en ny cocktailflight för 200kr. En exklusiv chans att få prova 3 variationer av en väl utvald klassiker varje lördag!

På cocktailmenyn finns moderna cocktails som
Vernal Time eller Sakura Bloom och oslagbara klassiker.

LILLET THYMES

Thyme vodka
Lillet
Tonic
Grapefruit

Sakura Bloom

Empirical Spirits
Maraschino
Cherry blossom tea

Wild Club

Wild Strawberry
Old Tom Gin
Lemon
Sugar

BOKA BORD

BOKA BORD