La Tours nya eleganta och moderna bar

Sedan Pontus, tillsammans med Mario E. Moroni, öppnade La Tour för ett år sedan har La Tour hyllats för sina oförglömliga gastronomiska upplevelser, i en elegant avslappnad internationell miljö med fantastisk utsikt över Riddarfjärden och Stockholm.

För våra middagsgäster i Salongen börjar besöket i Le Bar, bordsbokning behövs inte. Men det går även bra att endast besöka Le Bar, då kan du boka ditt bord här.

Barmenyn är klassiskt modern och elegant med de bästa och finaste råvarorna. Här finns små rätter, aptitretare från främst det europeiska och franska köket– pocherat Guillardeau-ostron med Oscietrakaviar och gurka, consommé av fransk vildfångad blåhummer med tryffel och brioche, tartar på svensk hängmörad biff med Oscietrakaviar, brioche med hummerstuvning, vitvinsbrässerade kronärtskockor, charkuterier och självklart ’Caviar Jan Hugo Stenbeck’ med nystekta boveteblinis, som serveras i handblåsta krackelerade ägg med Basset hound-tassar av tenn.

– På cocktailmenyn finns både moderna cocktails såsom La Pomme och Sakura Blom liksom oslagbara klassiker. Dessutom matchar vi cocktails från menyn med utvalda rätter, så kallat cocktail experience, säger David Arnarsson, barchef Le Bar.

– Vår tolkning av fine dining fortsätter med Le Bar. Det är en ynnest att få erbjuda våra gäster en internationell gastronomisk resa och med Le Bar skapar vi en ny och efterlängtad plats för dryck- och vinkonnässörer, säger Mario E. Moroni, delägare och chefssommelier.

‘’På cocktailmenyn finns både moderna cocktails såsom La Pomme och Sakura Blom liksom oslagbara klassiker. Dessutom matchar vi cocktails från menyn med utvalda rätter, så kallat cocktail experience’’

-David Arnarsson, barchef Le Bar.

LILLET THYMES

Thyme vodka
Lillet
Tonic
Grapefruit

Sakura Bloom

Symphony 6
Maraschino
Cherry blossom tea

La tour brandy punch

Cognac
Mirabelle
Lemon
Orange

BOKA BORD

BOKA BORD